Søger 1-2 vær. lejebolig. København

I forbindelse med at jeg er ved at være færdiguddannet som socialrådgiver på Københavns Professionshøjskole i juni måned 2020, og derfor skal til at flytte ud af mit kollegieværelse på Amager omkring pr. 01.09.2020, søger jeg derfor en lejebolig.

Info om mig:
Jeg er en 23 år gammel pige, som snart er færdigudannet som socialrådgiver på Københavns Professionshøjskole. Når jeg ikke skriver bachelor, arbejder jeg som studentermedhjælper i sygedagpenge afdelingen i Tårnby Jobcenter, hvor jeg har været siden august 2018.
Jeg har ingen kæledyr, og jeg holder heller ingen larmende fester. Jeg er en ordentlig nabo, og har hverken børn, larmende orkester i klædeskabet, eller andre højlydte ting. Jeg er meget ryddelig, og sætter pris på et rent og hyggeligt hjem.

Jeg søger en 1-2 værelses lejebolig på minimum 45 kvm i København og omegn, helst omkring Indre by, Østerbro, Nørrebro, Nordvest, Vesterbro, Frederiksberg, Amager, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Valby, Brønshøj og Husum, men eventuelle andre steder i Nordsjælland har også intresse, så længe det er nogenlunde tæt på København.

Lejeperioden må gerne være længere end 2 år, helst ubegrænset hvis muligt.

Huslejen må maks ligge på 7.000 kr.

Indflytning mellem juli-oktober måned 2020 hvis muligt.

Jeg tager gerne imod al den hjælp jeg kan få, og krydser fingre for, at nogen derude kender nogen som kender nogen, eller selv udlejer en bolig, der matcher ovenstående kriterier nogenlunde.

Amenities

Mindste areal
45m2
Rooms
2 værelser
Boligtyper
Lejlighed
Tidligste indflytnings dato
Added
21 dage siden
Rental Periods
Ubegrænset

City / Område
København

Profil type
Kvinde
Profession Type
Studerende
Nationalitet
Europa

Maks leje:

7.500 KR/MD

Andre boligsøgende i samme område