To rolige unge mænd på jagt efter bolig i Køben...København

Hej,

Vi er to gode venner på 25 og 24 der leder efter en lejlighed. Vi har set din annonce og syntes at lejligheden passer rigtigt godt på hvad vi kunne tænke os.

Laurits er 24 og er lige startet på læreruddannelsen. Udover det arbejder han på et aflastningscenter og en folkeskole. I hans fritid nyder han at lave mad, spille computer og går meget op i film og musik.

Jeg er Dylan er 25 og arbejder på en folkeskole og et opholdssted for børn og unge. I min fritid går jeg i fitness og er vild med udendørsliv. Jeg starter studie til sommre 2020, hvor jeg skal læse Erhvervsøkonomi (HA-almen)

Vi har begge to altid haft en drøm om at bosætte os i København, så håber dette kan blive en realitet inden for den nærmeste fremtid.
Vi er begge i en fase i vores liv, hvor værdierne lægger på karriere, familie og fremtid end fest, ballade og farver

Vi hverken ryger eller holder husdyr, og vi betaler selvfølgelig altid til tiden. Vi har begge erfaring med at bo sammen, og har gjort det i flere år. Alt i alt kan vi tilbyde os som en hyggelig duo, der ikke gør for meget væsen ud af sig og er MEGET renlige. Vi er et meget rolig og ansvarlig vennepar der ville egne sig perfekt til at bo i din lejlighed.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 60478604 eller Karimdylan@gmail.com

Vi håber meget at høre fra dig,

Mvh.

Dylan og Laurits

Amenities

Mindste areal
40m2
Rooms
2 værelser
Boligtyper
Lejlighed
Tidligste indflytnings dato
Snarest muligt
Added
145 dage siden
Rental Periods
Over 12 måneder

City / Område
København

Profil type
Bofæller
Profession Type
I arbejde
Nationalitet
Mellem Østen

Maks leje:

8.000 KR/MD