To barnsdoms venner søger lejlighed sammen København

Hej. Vores navn er Casper og Kristian, og vi er henholdsvis 22 og 23 år. Vi er virkelig interesseret i din skønne lejlighed, da den opfylder alle vores krav. Vi kommer begge oprindeligt fra Lolland, men bor dog fast her på Sjælland lige nu. Casper er studerende på politiskolen, og bliver snart sat i tjeneste på gaden. Kristian arbejder i 7/11 på Rigshospitalet, men ønsker også at blive betjent, hvilket har gjort at han er igang med optagelsesprøverne. Lejligheden har en god lokation, i forhold til politiskolen og politigården hvor Kristian skal studere og Casper skal arbejde.

Vi er stille og rolige, og vi går meget op i at leve op til det ansvar, som følger med at leje en lejlighed. Vi har boet ude i minimum et år, men ønsker nu at bo sammen. Der er ikke nogen af os som ryger, og vi er begge ordensmennesker, som går meget op i at alt fungerer og ser pænt og ryddeligt ud. Vi er super interesseret i denne lejlighed, og vi håber virkeligt på, at vi kan blive de fremtidige lejere af den. Vi ønsker at blive så langtid som muligt.
Vi håber at overstående, har vakt din interesse. Hvis du har nogen spørgsmål, så er i velkommen til at kontakte os på 29664135 eller 30566469. Vi kan desuden også kontaktes her.

'Mvh. Casper og Kristian

Amenities

Mindste areal
50m2
Rooms
3 værelser
Boligtyper
Lejlighed
Tidligste indflytnings dato
Added
23 dage siden
Rental Periods
Over 12 måneder

City / Område
København

Profil type
Mand
Profession Type
I arbejde
Nationalitet
Europa

Maks leje:

8.000 KR/MD