Lejeboliger Valby

Få kilometer vest for det centrale København ligger Valby. Engang var Valby en forstad til København, men på grund af den store tilflytning til København har København nu bredt sig til flere bydele – herunder altså også Valby. Dermed vil du med en lejebolig i Valby faktisk bo i hovedstaden. På trods af den meget centrale placering tæt på indre by, har Valby stadig en stemning af landsby over sig. Valby kaldes også ”en landsby i byen”. Her er en stemning af sin egen lille by midt i København med blandt andet de små specialbutikker, der er at finde rundt omkring. Valby er i dag et meget sammensat område, og den rummer masser af historie, lige fra det gamle Tingsted til Nordisk Film, som holder til i Valby. Derudover er der små villaveje, haveforeninger, parker, gamle industriområder og boligblokke med masser af muligheder for at finde lejeboliger.

I Valby kan du finde masser af hyggelige områder, parker, butikker, caféer og ikke mindst lejeboliger, lejligheder til leje, hus til leje, værelse til leje eller hvilken form for bolig til leje, du søger. Uanset om skal have plads til en hel familie og bo i et hus til leje, eller du er studerende og søger en studiebolig til leje, eller om du leder efter en lejlighed til leje, så er der noget for enhver smag i Valby. Placeringen tæt på indre by gør, at der både er noget for de unge, og med de grønne naturområder og rolige veje er der også noget for børnefamilierne. En bolig til leje i Valby vil ramme noget for enhver smag. Valby grænser op til Frederiksberg, Vanløse, Hvidovre, Rødovre og Vesterbro og har togforbindelse fra Valby Station til Ålholm Station, Langgade Station, Danshøj Station, Vigerslev Allé Station, Ny Ellebjerg Station, KB Hallen Station og Sjælør Station. Også med metro fra Valby Station kommer du hurtigt ind til centrum.

Valby bliver mere og mere populær – og mange søger især lejeboliger på Roskildevej, Peter Bangs Vej ved Damhussøen, Valby Langgade, Vigerslev Allé, Gammel Køge Landevej, Toftegårds Allé, Vigerslevvej.

Nye byggerier giver nye muligheder

Flere steder i Valby er der nye byggerier i gang. I den sydlige retning af Gammel Køge Landevej ligger masser af nyopførte kvarterer. Hvis du som en familie med børn finder en lejlighed til leje her, kan du benytte dig af de små og nydelige gårdmiljøer, hvor der er legepladser, som børnene kan hygge sig på. Er du ung og kan lide at dyrke sport, vil en lejlighed til leje her også være med små boldbaner, som børn og unge kan udfolde sig på. Området omkring Grønttorvet slår sig op på at være Københavns grønneste bydel, og her kan findes lejeboliger for både unge og ældre. De boliger til leje, der findes her, ligger mellem grønne oaser og midt i et miljø fuld af liv. Hvis du har en drøm om et grønt byliv, kan du udleve den her med en lejebolig i Grønttorvet. En bolig til leje her vil være i et byggeri med grønne tage, solceller, urban gardening og med materialer, der sikrer grønne værdier i hele bydelen. Derudover vil du kunne gå direkte fra din lejelejlighed og hen til Grønttorvsparken. I dette samlingspunkt for beboer og gæster, vil der være noget for alle aldre. Her er både leg og aktiviteter for de yngste, samt mulighed for de voksne for at få sig en kop kaffe eller spise i det fælles spisehus, der vil blive opført ved promenaden. Du kan finde en lejebolig her, som dig og din familie skal bo i, eller du kan finde en lejlighed til leje for dig selv. Du kan også slå dig sammen med andre og finde et værelse til leje. Uanset hvad vil der være masser af muligheder at benytte sig af hos Grønttorvet. Henover de næste par år vil der blive opført 2.300 blandede boliger, så der skulle være rig mulighed for at finde både en lejlighed til leje eller et værelse til leje. 

Villakvarterer i Valby

En anden mulighed kan også være at finde et hus til leje i Valby. Hvis du gerne vil bo centralt og tæt på København, men stadig have en mulighed for at kunne nyde udendørslivet på din egen bopæl, så kunne det være oplagt med et hus til leje i et af Valbys villakvarterer. Valby byder på flere dagsinstitutioner og har desuden flere metrostationer, så en lejebolig her vil være tæt på både pasningsmuligheder for børnene og samtidig også med nem mulighed for at komme på arbejde. Weekenderne kan du enten bruge hjemme i dit hus til leje, eller du kan tage hele familien med på picnic i en af de mange, grønne områder der er at finde i Valby. I kan også tage en tur i Københavns Zoologiske have, som ligger i nærheden, eller I kan udforske områdets mange butikker og caféer. 

Boliger i Valby til den studerende

I Valby er der flere nyopførte studieboliger. Blandt andet ligger der ”Blækhuset”, hvor der netop er opført 228 studieboliger. En studiebolig til leje her består af separate boligenheder. Et stort fokus under planlægningen har været at lægge vægt på fællesskabet mellem beboerne. Således kan man med en studiebolig til leje i Blækhuset benytte to fællesrum med køkken og derudover også en fælles tagterrasse og en central gård, som kan bruges til udendørsspil og grillaftener. Dermed er det meget mere en blot en studiebolig til leje, men også en unik mulighed for at komme sine naboer mere ved og lære de andre at kende, der også har en studiebolig til leje i Blækhuset. Med en studiebolig til leje i dette område vil du være tæt på forskellige uddannelsesinstitutioner som blandt andet Professionshøjskolen UCC og CBS. Disse vil ligge blot et kvarter på cykel væk. Din studiebolig til leje vil være en etværelses lejlighed med eget bad, køkkenniche samt en fransk altan. 

Lejeboliger i Valby med plads til alle

Uanset hvad du søger – lejlighed til leje, hus til leje, studiebolig til leje eller en anden form for lejebolig i Valby – så er mulighederne mange og omgivelserne byder på en masse forskelligt. Valby er en mangfoldig bydel og giver en følelse af samhørighed og fællesskab med de mange små grønne åndehuller, der ligger rundt omkring samt med de forskellige butikker – både lokale såvel som de større, etablerede kæder. En lejebolig i Valby vil give dig en god placering tæt på indre by, men samtidig med mulighed for at trække dig tilbage, når du har brug for det. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Valby?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Valby. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Valby. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

En lejebolig i Valby koster i gennemsnit omkring 10.000 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.500 kr./mdr. og 24.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.400 kr./mdr. og 22.900 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Valby – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i København, har vi også boliger der. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Valby.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Valby, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Valby. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Valby.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Valby på BoligZonen.