Lejebolig på Als

Als er en ø, som ligger øst for Sønderjylland. På øen bor 49.029, hvoraf 27.766 bor i Sønderborg. Als er Danmarks 7. største ø, og den ligger meget tæt på den dansk-tyske grænse. Sønderborg er delt over, hvor noget ligger på Als og resten i Jylland. Her er der en bro fra fastlandet til øen. Desuden kan man tage en bilfærge på Nordals. Du kan sejle fra Jylland, Fyn og fuldstændigt grønt fra Ærø med en e-færge.

På Als er der meget smuk natur, rig mulighed for at gå på opdagelse i historien og byer i tilpas størrelse, hvor du kan finde alt, du mangler.   

Find en lejebolig på Als hos BoligZonen. 

Als udlejning

Måske bor du allerede på Als, men ønsker at udleje din bolig? Det kan du gøre hos BoligZonen. Vi gør det nemt for dig! Find din kommende udlejer her.

Hos BoligZonen kan du gratis udleje din bolig. Det er nemt for dig at udleje din bolig, uanset om det gælder privat eller professionel boligudlejning. Din boligannonce bliver vist på hjemmesiden, men udover det vil den også forekomme i en mail, hos dem som har tilmeldt sig BoligMatcher. Hvis en lejer har tilmeldt sig lejebolig i Als, og du udlejer din bolig her, vil lejeren få tilbud om din bolig. Derfor kan du hurtigere få afsat din lejebolig. 

Find et hus til leje på Als

Måske ønsker du at flytte til Als, eller du bor der allerede, men vil gerne finde et hus til leje. Med et hus har familien mulighed for at vokse. I et hus er der nemmere plads til alle mand, og med en have vil I opleve frihed i at kunne gå ud, når I vil. Selvom der er meget flot natur på Als, kan det være rart med en have, hvor børnene kan gå ud og lege, når de ønsker det. Hvis du har hund, er det også oplagt med en have. I kan grille om sommeren, se årstiderne skifte og lege i sneen om vinteren. 

Når I lejer et hus, undgår I de bekymringer, som ellers følger med i et huskøb. I kan flytte igen, hvis det passer jer, og I kan altid ringe til udlejer, hvis noget skal fikses. 

Hvis det er nyt for dig at skulle bo i hus, er du måske nysgerrig på forbrugsregnskabet. Du kan læse mere her om at spare på varmen og spare på strømmen. Så kan du komme godt fra start i din nye tilværelse i hus. 

På Als er der masser at opleve. Samtidig kommer du ud, hvor der er mere fred og ro. Du får tid til familien og til nye oplevelser. Væk fra byernes larm og stress, hvor man knap nok kan følge med. Her er der ro, og du kan lære naboerne at kende. Lyder det som noget for dig? Find en lejebolig på Als her.