Lejebolig i Skjern

Hvis en base tæt ved Ringkøbing Fjord og det bjergtagende Vesterhav er en appellerende tanke, og du samtidig trives i en mindre by, hvor storbyens stress og jag er langt fra hverdagen, og tempoet er jysk, kan du sandsynligvis finde din næste lejlighed i Skjern.

Beliggende i Vestjylland finder du Skjern by tæt på naturskønne områder. Lidt øst for Skjern ligger den jyske hede med den idyl, der hører sig til, og mod vest har man som nævnt de mere maritime områder i form af Ringkøbing Fjord og det brusende Vesterhav.

Med sine lige knap 8.000 indbyggere må Skjern klassificeres som en mindre by, hvor borgerne oplever stor nærhed og ro.

Skjern er en by beliggende i Danmarks største kommune (arealmæssigt), nemlig Ringkøbing-Skjern Kommune. En kommune, hvor der bor lidt over 56.000 mennesker, og som tæller fire andre hovedbyer i form af Tarm, Videbæk, Ringkøbing og Hvide Sande. 

Attraktioner og seværdigheder i Skjern

Nyder du historiens vingesus, så glæd dig til at besøge Skjern Vindmølle. Den gamle vindmølle blev opført i 1800-tallet og er faktisk blevet flyttet hele tre gange siden. Oprindeligt var formålet at male korn, men senere blev vindmøllen i stand til at forsyne byen med elektricitet. I dag er vindmøllen selvfølgelig fritaget for at skulle tjene det formål og er derfor en del af Ringkøbing-Skjern Museum.

Hvis du også har gået og tænkt over, hvor og hvordan reb i gamle dage mon blev slået, kan du med fordel lægge vejen forbi Skjern Reberbane. En få meter bred bygning, som til gengæld er omkring 100 meter lang, er det sted, hvor man i sin tid slog tov. Skjern Reberbane er landets eneste bevarede rebslagerbygning og er i dag en del af Ringkøbing-Skjern Museum.

Er du kunstinteresseret, vil det være en god idé af slentre ned gennem den hyggelige Skjern by, hvor flere flotte og seværdige skulpturer pryder bybilledet.

Du kan eksempelvis se Vestjyllands Navle, Vandkunsten eller de udtryksfulde Skjernpigen Nicole med Stol og Mand Der Høster.

Derfor skal du bo i Skjern

Vi har allerede nævnt de flotte omgivelser, som Skjerns indbyggere kan nyde godt af, men der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at rykke teltpælene op og flytte til en lejebolig i Skjern.

Skjern er en stationsby, så du er fra din lejebolig forbundet til de omkringliggende stationsbyer og dermed hele infrastrukturen i Vestjylland. Ligeledes er du hurtigt på en hovedvej, der tager dig på motorvejsnettet.

Har du børn i skolealderen, kan du naturligvis trygt vælge Skjern som jeres fremtidige hjem. Der er nemlig et flot udvalg af folkeskoler – hele 20 af slagsen i kommunen. Derudover kan du fra din lejlighed i Skjern vælge at sende dit barn på en af kommunens 10 friskoler.

Når folkeskolen er overstået, kan I roligt blive i de trygge rammer, idet Skjern tilbyder deres unge borgere at gå på enten STX, HTX eller HHX foruden diverse erhvervsuddannelser: Skjern Tekniske Skole eller en kombineret gymnasial- og håndværkeruddannelse på EUX.

Du kan også gå på VUC i Skjern, og hvis du har en forkærlighed for fiskeri, findes der næppe en bedre placering i Vestjylland, da de lokale fiskere i Hvide Sande hellere end gerne tager imod unge fiskere i bestræbelserne på at sikre erhvervets fremtid.

Er fritids- og sportslivet vigtigt for dig, kommer du selvfølgelig ikke uden om Skjern Håndbold. Håndboldklubben, der har tilhørt toppen af dansk håndbold, siden ruder konge var knægt, vil være garant for at give dig store og mindeværdige sportsoplevelser. Du kan naturligvis også vælge at engagere dig i klubben som træner/leder.

Lejlighedsmarkedet i Skjern

Markedet for lejeboliger i Skjern byder på lidt af hvert og mange forskellige prisniveauer. Således er det muligt at slå dig ned i en etværelseslejlighed til omkring 2.000 kroner, mens børnefamilien nok kigger efter et lidt større lejemål.

Er det en fireværelseslejlighed, du søger, kan du slippe afsted med at skulle betale en husleje på lidt over 8.000 kroner for op til cirka 160 kvadratmeter.

Og så kan du naturligvis finde lejemål til priser derimellem, ligesom størrelse og antallet af værelser også varierer. Du finder også huse, der er til at leje sig ind i.

Sådan hjælper BoligZonen dig med at finde en lejlighed i Skjern

BoligZonen er sat i verden for at hjælpe dig og mange andre lejere med at finde den perfekte lejebolig. Vi leverer kun boligannoncer, der er godkendt af vores kundeservice, og vi bestræber os på, at det skal være så nemt og hurtigt for dig at finde den rette bolig som muligt.

Med vores søgefunktion kan du hurtigt finde lejligheder der, hvor du ønsker det, og i den størrelse og det prisleje, som du søger. Derudover kan du naturligvis definere mange andre ting, for eksempel om der skal være en have eller altan.

Er du ikke lejer, men derimod udlejer, så hjælper BoligZonen også meget gerne dig. Du kan oprette udlejeannoncer, så andre kan finde dit lejemål. Tilbage er der vist blot at ønske dig rigtig god boligjagt.