Find studiebolig i Rødovre

Rødovre tilhører Rødovre Kommune og ligger bare 10 kilometer fra København. Rødovre er nemlig en forstad til København, hvilket i den grad gør byen til et attraktivt sted at bosætte sig, hvis du gerne vil spare lidt penge, men stadig være tæt på hovedstaden. Af de årsager kan du også finde mange forskellige studieboliger i Rødovre.

Som studerende kan budgettet være stramt, og der kan være behov for en billig bolig, så du kan nyde studietiden uden at bekymre dig om, hvorvidt dit budget halter. Vil du gerne undgå de høje kvadratmeterpriser i København og i stedet nøjes med at betale for et bus- eller togkort, så du kan pendle frem og tilbage, vil du allerede her kunne optimere dit studieliv væsentligt. Det betyder nemlig også, at der indimellem kan være penge til en god kop kaffe eller et godt måltid mad med en ven eller veninde. 

Lejligheder til leje i Rødovre

Er du på udkig efter en lejlighed i Rødovre, så du kan flytte sammen med din bedste veninde, kæreste, søster eller familie, er der selvfølgelig også et bredt udvalg af lejligheder at vælge imellem i Rødovre Kommune. Her vil du hurtigt opdage, at der både er et-, to, tre- og fireværelseslejligheder. Og her vil du kunne forvente en husleje på mellem 10.098 og 14.200 kr. alt afhængig af størrelse og beliggenhed. Vælger du for eksempel at bo i Rødovre Centrum, vil priserne være herefter. Du kan også vælge at bo nær Rødovre Station, hvis du gerne vil være så tæt på offentlig transport som muligt.

Selvom priserne måske kan lyde af meget i første omgang, skal du ikke tage fejl af, at du trods alt sparer en del penge ved at vælge Rødovre frem for København. Vil du gerne kunne lægge lidt ekstra til side til sjove aktiviteter eller ferier, kan det derfor være en god idé at finde en lejlighed i Rødovre her hos BoligZonen.

Lej et rækkehus i Rødovre

Vil du hellere have lidt mere plads at boltre dig på, for eksempel hvis du har børn eller hund, finder du også flere forskellige rækkehuse at vælge imellem i Rødovre. Det kan være, du har en drøm om at bo til leje i flere år og derfor gerne vil have god plads fra starten af. 

I byen finder du både Rødovre-butikker i centrum, Rødovre Bibliotek og sjove sportsaktiviteter, for eksempel svømmehaller, boldbaner og meget mere. Et rækkehus er derfor oplagt til dig, der gerne vil bo i Rødovre i en længere periode, har børn og gerne vil finde et alternativ til hus og lejlighed, hvor du samtidig får naboer og en mindre have. Prisen for leje af et rækkehus i Rødovre ligger på mellem 12.500 og 17.000 kr. 

Hus til leje i Rødovre

Lejebolig i Rødovre kan også være huse, hvis du hverken er til studieboliger, rækkehuse, lejligheder eller værelser. Er du vild med Rødovres skønne natur og foreningsliv, og vil du gerne have mere plads? Så har du rig mulighed for at leje forskellige huse i Rødovre Kommune. Du finder både store og små huse i byen, så du har fri leg til selv at vurdere, hvor meget plads du har brug for, samt hvor mange penge du i sidste ende vil betale i husleje. 

Hos BoligZonen kan du leje huse på to, tre, fire eller fem værelser. I den forbindelse kan du forvente en leje på omkring 18.750-20.995 kr. Dog er det vigtigt igen at være opmærksom på, at prisen altid afhænger af beliggenhed og størrelse. 

Få et værelse til leje i Rødovre

Er du mere til en bolig, hvor du sparer så mange penge som muligt, kan du overveje at leje et værelse i Rødovre. Det er også ideelt for dig, der er studerende og i den forbindelse gerne vil spare nogle penge. Dog skal du være indstillet på, at du skal dele lejlighed med en anden. Er du selv på den anden side, og vil du gerne udleje et værelse, har du mulighed for at oprette en udlejeannonce hos os. Den er nemt og uforpligtende, så du kan gøre det allerede i dag. 

Lej bolig i Rødovre

Vil du gerne finde en lejebolig, lejlighed til leje, studiebolig eller værelse i Rødovre? Så har kommunen noget forskelligt at byde på, uanset om du er til det ene eller det andet. Skal processen gå hurtigt, kan du med fordel bruge vores søgefunktion til at filtrere din søgning, så du bliver eksponeret for de boliger, der bedst matcher dine ønsker og behov. Hos BoligZonen ønsker vi kun at gøre din søgning nemmere, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes med din boligjagt. 

Har du spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at guide dig i den rigtige retning, så vi forhåbentlig sammen kan lette din boligjagt.