Studieboliger i Hvidovre

Er du studerende, er en studiebolig i Hvidovre måske lige noget for dig. I Hvidovre finder du hyggelige butikker, grønne arealer og alt det andet, du som studerende ønsker dig. Samtidig ligger Hvidovre kun ca. 30 minutter med S-toget fra Københavns Hovedbanegård, så der er nem adgang til København, hvis du studerer der. 

En studiebolig er en god løsning for dig, som ønsker at bo i din egen lejlighed, men som gerne vil finde en bolig, der passer til et SU-budget. At leje lejligheder i nærheden af København kan ofte være en uoverskuelig udgift på en SU. Derfor kan det give god mening at lede efter en studiebolig. Der findes blandt andet en række kollegier i Hvidovre med SU-venlige priser. Prisen for en studiebolig i Hvidovre ligger typisk et sted mellem 2.000 kr. og 5.000 kr. afhængig af beliggenhed, størrelse på boligen og standen. 

Er det første gang, du skal leje en bolig, har vi samlet nogle gode råd og vigtig information til, hvordan du kommer godt fra start. 

Lejligheder til Leje i Hvidovre

Er du på jagt efter en hyggelig lejlighed i Hvidovre, så har vi samlet et bredt udvalg af lejligheder til leje. Du kan finde alt fra budgetvenlige toværelseslejligheder til eksklusive lejligheder med op til fire værelser. Derfor varierer prisen på lejligheder meget, alt efter hvad du er på jagt efter. Du vil typisk kunne finde en toværelseslejlighed på mellem 40 og 50 m2 til omkring 5.000 kr. til 8.000 kr. Er du derimod på jagt efter en større og moderne lejlighed, kan du finde rummelige tre- og fireværelseslejligheder til mellem 10.000 kr. og 15.000 kr. Den store variation i priserne betyder, at der er rig mulighed for at finde en lejlighed, der passer til dit budget.

Lej et rækkehus i Hvidovre

Et rækkehus er et oplagt valg for dig, der drømmer om et udendørsareal, uden du behøver at bruge timevis på at passe haven. Du bor tæt på dine naboer, og dine børn kan lege med deres kammerater på vejen. Samtidig har du din egen hyggelige oase, hvor du kan trække dig tilbage og nyde roen. Et rækkehus til leje i Hvidovre koster typisk mellem 10.000 kr. og 15.000 kr. For de penge finder du både to-, tre- og fireværelses-rækkehuse. 

Huse til leje i Hvidovre

Går du og drømmer om at bo et sted med have og masser plads? Men er du ikke interesseret i store boliglån og uventede udgifter. Så bør du overveje at leje et hus i Hvidovre. Hvidovre er et attraktivt område for de fleste at bo i. Byen ligger nemlig i kort afstand til København. Der er caféer og butikker og hyggelige grønne områder. Har du børn er der også alt, hvad børnefamilien har brug for. Der er skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker, fritidsaktiviteter, gymnasie, og der ligger endda et hospital i Hvidovre. 

I Hvidovre kan du finde huse til leje fra omkring 10.000 kr. og helt op til over 20.000 kr., så der er altså mulighed for at finde et hus, som passer til dit budget. 

Find et værelse til leje i Hvidovre

En anden løsning, hvis du gerne vil have en billig bolig i Hvidovre, er at leje et værelse. Når du lejer et værelse, kommer du til at dele en bolig med andre. Som studerende er der mange fordele ved at leje et værelse. Især hvis du er ny i byen, er det en god måde at lære nye mennesker at kende på. Derudover er det også en god måde at spare penge på i et presset SU-budget. Når du lejer et værelse, er I nemlig flere om at dele udgifterne. Er du på jagt efter et værelse i Hvidovre, skal du regne med at betale mellem 2.000 og 5.000 kr. pr. måned. 

Lej bolig i Hvidovre 

At finde en ny lejebolig kan godt være en uoverskuelig opgave. Derfor har vi hos BoligZonen gjort det lettere for dig ved at samle de forskellige lejeboliger ét sted. Så lige meget om du er på jagt efter et hus, en lejlighed, et værelse eller noget helt fjerde, så kan BoligZonen hjælpe dig med at finde din nye drømmebolig. 

Du kan blandt andet benytte vores søgefunktion, som hjælper dig med at sortere i boligerne. Her kan du vælge de kriterier, der er vigtige for dig, og kun se de boliger, der passer til dine ønsker. Nogle af de funktioner, du kan vælge imellem, er beliggenhed, prisen på boligen, antal værelser og meget mere. 

Har du en bolig, som du ønsker at leje ud, kan BoligZonen også hjælpe dig med det. Alt, du skal gøre, er, at oprette en udlejeannonce, og så kan de boligsøgende se din bolig.