Find den perfekte studiebolig i Hellerup

Lige ud til Øresund ligger Hellerup, som udover en smuk udsigt kan byde på mange flotte og indbydende studieboliger. Hellerup er desuden stadig en del af Storkøbenhavn, hvorfor det altid er oplagt med offentlige transportmuligheder for at komme til og fra studiet i centrum, hvis det ikke er nok med en cykel. 

Studieboliger er altid i høj kurs, det gælder også i Hellerup, som er en attraktiv by at bo i, hvad end du er studerende eller ej. BoligZonen vil altid gerne hjælpe dig med at finde din næste studiebolig. På den måde kan du koncentrere dig bedre om dine studier, frem for at skulle bruge energi og stress på at lede efter den nål i høstakken, som er din drømmebolig til studiet.

Lej dig ind på et værelse i Hellerup

Er det en kortere studieperiode end normalt, kan det være, at du blot skal finde et værelse at leje. Udlejning af værelser kan være en god måde at afprøve at bo for sig selv, inden du tager skridtet og flytter din adresse permanent væk fra dine forældres. Når du lejer et værelse, får du uden tvivl også en billigere husleje, end hvis du vælger din egen lejlighed. På den måde kan du spare sammen til den jordomrejse, som du også hurtigt kan planlægge uden at skulle bekymre dig om en tom lejlighed i alle de måneder, du er væk hjemmefra.

At leje et værelse kan være en blid måde at komme over den udfordring, det kan være at flytte hjemmefra. Når du lejer et værelse, kommer du med stor sandsynlighed til at blive gode venner med dine samboende, præcis som hvis du boede på kollegie, hvilket kan være næste skridt i voksenlivet.

Din drømmelejlighed venter i Hellerup

Du finder mange utrolig flotte og moderne lejligheder i Hellerup, hvor der også er skruet lidt op for prisen. Til gengæld kan du være heldig, at du med en højere pris kan finde en lejlighed, der har en utrolig smuk udsigt over Øresund, hvor du næsten kan se helt til Sverige og Øresundsbroen på en flot solskinsdag. Hvis du er på udkig efter en luksuslejlighed i Hellerup, hvor du også får nem adgang til Hellerup strand eller har udsigten dertil, kan du godt regne med, at priserne begynder omkring 10.000 DKR/md. 

I Hellerup finder du de mest luksuriøse lejligheder langs Strandvejen, som er det mest centrale og populære sted i Hellerup. Det er her Hellerups beboere samles i sommermåneder, med udsigt til kanalerne, eller lidt længere væk ned til stranden. 

De smukke rækkehuse i Hellerup

Hvis du ikke syntes, at de luksuriøse lejligheder langs Strandvejen lige passer til din stil, kan det være, at du skal kigge på nogle af de rækkehuse, som også udlejes i Hellerup. Et rækkehus kan være den perfekte måde at starte et nyt hjem, uden at det tager overhånd med et kæmpe parcel- eller villahus. I et rækkehus kan I afprøve familielivet og hyggesnakke med naboerne og stadig nyde godt af storbylivet, som ikke er langt væk med offentlig transport. Her kan børnene begynde i skole eller gymnasium og stadig tage ind til centrum med vennerne, når de er store nok til det. At leje et rækkehus er en fin mellemvej for både familielivet og økonomien, inden I ender med at købe et hus et sted, hvor I måske ikke vil finde jer tilpas. 

Når I finder det rækkehus, som I gerne vil leje, er det også vigtigt, at I føler jer godt tilpas i omgivelserne. Det er én ting, at rækkehuset er lige præcis, som I havde drømt om, men hvis omgivelserne eller naboerne ikke er til at leve med, vil det til sidst ende med at påvirke jeres holdning til jeres ellers elskede rækkehus. Husk altid at undersøge områderne, når I skal vælge jeres bolig, også når det gælder så smukke områder, som Hellerup har at byde på.

Huset til leje i Hellerup, der venter på dig

Drømmer I om loft til kip eller et moderne og minimalistisk hus uden at kunne blive enige om beliggenhed? Det kunne være en rigtig god ide at leje et hus, og det vil BoligZonen gerne hjælpe jer med. Hvis I er på udkig efter jeres første hus, kan det være en fordel at leje et hus, indtil I finder helt ud af, hvad I gerne vil have i jeres nye hus. Det at leje et hus kan også være en god løsning på at undersøge et boligområde, inden I investerer i det med jeres egen villa. Når I lejer et hus i Hellerup, vil I uden tvivl hurtigt hæfte jer ved den ro, som der kan opstå i et villakvarter, hvor I kan leje et hus fra 19.500 DKR/md.

BoligZonen vil altid gerne hjælpe jer til at finde den drømmebolig, som passer til lige præcis jeres behov og ønsker.