Lejlighed i Aars

Hvis du rykker lidt ned i Himmerland, finder du Aars, der ligger placeret i Vesthimmerland, og som i dag huser omkring 8.500 indbyggere. Byen ligger i kort afstand fra både Aalborg og Viborg, og den er blevet særdeles populær for mange børnefamilier i de senere år. Aars er den største by i Vesthimmerlands Kommune, og byen byder på et rigt kulturliv, masser af gode foreninger og smuk natur lige om hjørnet.

Måske du går og drømmer om en lejlighed i Aars eller et hus til leje i Aars. Vi forstår dig godt, for her får du masser af plads, du kan boltre dig på, uden at det koster dig en formue. Den gamle stationsby har meget at byde på, og derfor er den også et sikkert hit hos mange danskere.

Vil du gerne blive klogere på dit indflytningssyn? Eller måske noget andet? Så hjælper vi dig lige her med at blive helt klar til at overtage din nye lejlighed i Aars.

Attraktioner i Aars

Aars beskrives ofte med ord som ”kunst”, ”kultur” og ”kirkeby”. I Aars finder du nemlig det hele. Tag en tur på den gamle handelsgade, der i dag stadig er med til at udgøre byens kerne, og hvor du finder gode shoppemuligheder, natur og glade borgere.

Derudover byder Aars på seværdigheder som:

·      Dansk Nutidsmuseum ligger i Aars, og historien begynder tilbage i 1980’erne. For historiens skyld er du nødt til at kigge forbi og få en unik oplevelse.

·      Aars Lystanlæg blev etableret tilbage i 1898, og i dag danner anlægget ramme om en lang række begivenheder i byen.

·      Muren på Kimbrertorvet er tegnet af Per Kirkeby og blev svaret på et kunstværk med funktion. Kig forbi på en gåtur, og nyd det smukke kunstværk, der egentlig skulle have været en granitmur, indtil Per kom på banen.

Udover bylivet er der også en masse natur i det smukke Vesthimmerland. Du finder en række naturstier, der omringer Aars, og her kan du få et godt skud energi og nyde den friske luft. Du finder blandt andet disse ruter:

·      Hvalpsund – Farsø – Aars – Nibe: En smuk tur i landskabet, hvor du blandt andet kommer forbi Halkær Sø. Turen er 55 km.

·      Aars – Svenstrup: Her får du 30 gode km, der tager dig forbi smukke naturområder, marker, træer og små vandløb.

·      Vandretur i Aars Skov: Nyd dine lokale omgivelser i skoven, hvor du finder 185 ha skov lige uden for døren.

Lejligheder i Aars

Beliggenheden, som Aars har, er ikke til at kimse ad. Her ligger du lige i smørhullet mellem nogle af de større byer i Jylland, og byen er særligt god for dig, der gerne vil være i kort afstand til Viborg, Hobro og selvfølgelig Aalborg.

Tager du bussen til Viborg, kan du være der på 55 minutter, og i bilen tager det kun 39 minutter. Til Hobro skal du bruge 30 minutter i bil og cirka 40 minutter med bussen, og skal du mod Aalborg, tager det en time med offentlig transport og bare 40 minutter i bilen.

Aars er for dig, der elsker en by med lidt ekstra charme, hvor der bliver værnet om lokalmiljøet. For hvis der er én ting, de er gode til i Aars, så er det at sørge for de lokale. Derfor er der også et væld af foreninger og sportsgrene for både børn og voksne, hvilket er med til at skabe en velfungerende hverdag for alle.

Boligudbuddet byder på alt fra gamle og traditionelle huse til leje i Aars til nyere lejligheder og rækkehuse. Og mon ikke der gemmer sig noget for dig mellem de mange muligheder?

Hvad koster huse og lejligheder i Aars?

En af de helt store fordele ved Aars er, at du ikke betaler for meget for et hus eller en lejlighed i Aars. Lejer du en lejlighed, koster det mellem 3.500-8.000 kr. per måned for 55-150 kvm. Vil du leje et hus eller et rækkehus, kan du regne med et prisleje på mellem 5.000-10.000 kr. per måned for 70-200 kvm.

Find en lejlighed eller et hus til leje i Aars med BoligZonen

Drømmer du om at finde den helt rigtige lejlighed i Aars, eller vil du se det udbud af boliger, der er her og nu? Så er BoligZonen det helt rigtige sted for dig.

Vi giver dig alle de ledige lejeboliger i Aars, så du nemt kan få det fulde overblik og finde frem til din drømmebolig. Du kan selv indstille søgekriterierne, så de passer til dine præferencer, og det gør din boligsøgning endnu nemmere.

Har du allerede en bolig i Aars, og vil du gerne udleje den, kan du oprette en udlejeannonce hos os. Så hjælper vi med at finde de helt rigtige lejere til din bolig.

Vi ønsker dig al held og lykke og håber, at du snart finder den helt rigtige lejebolig i Aars!