Lejebolig i Helsinge

Drømmer du om at flytte til Helsinge? Så kan du læse med her for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide, før du flytter til Helsinge. Inden du læser videre, kan du med fordel tage et kig på vores gode råd. Rådene er udformet som en guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende. Den er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

Helsinge er en gammel by, der blev grundlagt som landsby i 1800-tallet. Helsinge tilhører i dag Region Hovedstaden, og med sin placering i dejlige Nordsjælland er Helsinge en del af Gribskov Kommune. Byen har i skrivende stund lidt over 8.300 indbyggere (opgjort for 2021). Postnummeret for Helsinge er 3200, og byen er en del af Helsinge Sogn.

Attraktioner i Helsinge

Du kan tilbringe masser af dejlige dage i Helsinge. Byen er kendetegnet ved det lille gadekær med springvandet inde i centrum. Her kan du sidde på en af de hyggelige fortovscaféer og nyde de skønne omgivelser og en forfriskende drink. Ønsker du flere forslag til, hvad du kan opleve i Helsinge? Så se blot med her nedenfor, hvor vi har samlet de største attraktioner og seværdigheder i og omkring Helsinge:

·     I Gribskov Svømmehal kan du finde din indre vandhund frem. På sin hjemmeside beskriver svømmehallen sig selv med følgende ord: ”Gribskov svømmehal i Helsinge har en højere vandtemperatur i alle bassiner, end de fleste andre svømmehaller. Dette kan lade sig gøre fordi Gribskov Svømmehal er leveret med det nyeste og mest moderne udstyr til vandbehandling og ventilation.” Svømmehallen er udstyret med et hav af faciliteter såsom et sportsbassin, en rutsjebane og et varmtvandsbassin.

·     Ramløse Mølle og Håndværksmuseum. Ramløse Mølle er en hollandsk mølle. På udvalgte dage ”vækkes møllen til live”. På disse specielle dage vil mølleren og møllersvenden vise møllen frem for de nysgerrige blikke. Der vil blive serveret hjemmebagte mølleboller og kaffe.

·     Pibe Mølle. Ramløse Mølle er ikke den eneste mølle i Helsinge, der rummer hele to af slagsen! Pibe Mølle er en sjælden form for stubmølle, og den ligger på en idyllisk bakketop syd for Helsinge. Møllen er omgivet af et smukt engområde. Omkring møllen er der bænke, hvor du kan sidde og nyde din medbragte madpakke og selvfølgelig den flotte udsigt.

Lejlighed og hus til leje i Helsinge

Vi forstår godt, at du drømmer om at bo i Helsinge. Her kan du nemlig få opfyldt alle dine boligdrømme. Uanset hvad du drømmer om i en lejebolig, finder du det i Helsinge. Er du interesseret i at vide mere om, hvad du skal give for din drømmebolig i Helsinge? Så tag et kig her nedenfor, hvor vi har samlet informationer om de forskellige prisniveauer for lejeboliger i Helsinge.

Hvad koster en lejebolig i Helsinge?

Priserne på lejeboliger i Helsinge afhænger i høj grad af, hvad du leder efter i en ny bolig. Hvis du er til en lille, etværelses lejlighed på under 30 m2, kan du nøjes med at betale under 5.000 kroner om måneden. Hvis du imidlertid ønsker en lidt større lejlighed, skal du regne med at skulle betale minimum 7.000 kroner om måneden. For en lejlighed eller et rækkehus på mellem 50 og 100 m2 skal du regne med at komme af med mellem 7.000 og 12.000 kroner om måneden.

Find din nye bolig i Helsinge med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Helsinge? Så forstår vi dig godt. Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig til leje i Helsinge, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Helsinge eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Gribskov Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris pr. måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Helsinge!