Lejebolig Brønshøj

Byen som er en del af bydelen Brønshøj-Husum i København har postnummer 2700 Brønshøj og har over 45.000 indbyggere. Byen består primært af villakvarterer – hvor det er muligt at finde et hus til leje – omkring Brønshøj Torv, Brønshøj Kirke, Rytterskolen og Tingbjerg. Byen har Utterslev Mose, Husumvej, Hulgårdsvej og Vestvolden ved Husum rundt om sig gennemskæres af Frederikssundvej. Hos BoligZonen finder du både huse til leje, lejligheder til leje, værelser til leje og studieboliger i Brønshøj.

Brønshøj tog for alvor fart for omkring 20 år siden. I dag er der en god blanding af børnefamilier, ældre, unge og de helt nye tilflyttere, som gør at byen emmer af diversitet. Brønshøj er en god blanding af ejer-, andels- og lejeboliger og er over de seneste 8-10 år gået fra at være et af de billigere områder i København, til i dag at være på højde med Amager, København SV, Nordvest og Ydre Østerbro. Der findes altså flere lejeboliger i Brønshøj, som har en rimelig husleje i forhold til andre steder i København.

Det grønne omkring Brønshøj

Med en lejebolig i Brønshøj, vil du opleve at være tæt på noget natur. Byens grønne områder, som flittigt bruges af mange mennesker, er også noget, som folk elsker ved Brønshøj. I byens parker, som f.eks. Utterslev Mose og Vestvolden, kan du nyde naturen i fred og ro langt væk storbyens stres og jag – det kan både være i form af gå-, cykel-, løbeture eller bare med en sandwich i hånden og en podcast i ørene. De grønne områder er også særdeles børnevenlige med flere legepladser, hvor de yngste altid kan finde nogle af lege med.

Bo i Brønshøj

Med den korte afstand til København bliver det mere og mere populært at bo i Brønshøj. Placeringen af byen er god for både dig som børnefamilie, der gerne vil være lidt udenfor byens stres og jag og for dig som studerende, der ikke vil have langt til diverse videregående uddannelser inde i centrum af København – der er faktisk ikke mere end 6,5 km fra Brønshøj til Kgs. Nytorv. Busser fra Brønshøj Torv kører blandt andet til Nørreport og Kastrup Lufthavn.

Slår man sig ned i Brønshøj skal man ikke længere ind til centrum for at finde en god kop kaffe eller en hyggelig café, byen har nemlig fået flere og flere caféer og spisesteder – du kan f.eks. slå vejen forbi Brønshøj Torv, som ligger centralt i byen. På Brønshøj Torv finder du i dag også flere specialbutikker og andre butikker.

Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Brønshøj har du mange muligheder her på portalen. Hvis du er et par og leder efter en lejelejlighed har Brønshøj det, hvis du er en lille familie og leder efter et hus til leje har Brønshøj det og hvis du er studerende og gerne vil bo sammen med andre i et værelse til leje har Brønshøj også det. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Brønshøj?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Brønshøj. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Brønshøj. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig.

Hvad koster en lejebolig i Brønshøj?

En lejebolig i Brønshøj koster i gennemsnit omkring 6.600 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 1.900 kr./mdr. og 13.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 1.600 kr./mdr. og 16.800 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Brønshøj. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Brønshøj.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Brønshøj, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Brønshøj. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Brønshøj.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Brønshøj på BoligZonen.