Lejebolig Allerød

Har du altid drømt om at bo i en by, hvor du har alt, du skal bruge, uden at det behøves være en storby? Så skal du måske kigge nærmere på Lillerød i Allerød. 

Lillerød i Allerød er en by med 16.878 indbyggere. Byen ligger i Allerød Kommune og er den største by i kommunen. Den er også kendt som Allerød, på grund af at kommunen og jernbanestationen hedder Allerød. 

Er det første gang, du skal leje en bolig, kan vores guide hjælpe dig godt på vej. 

Attraktioner og seværdigheder i Allerød og Lillerød

Placeret midt i den nordsjællandske muld tilbyder Lillerød et stor udvalg af attraktioner og seværdigheder, både i byen og i områderne omkring byen.

Lillerød er omringet af naturområder, og mange er dem er fredede eller beskyttede. Du kan blandt andet opleve vådområder, søer, moser og skove. Hvis du er heldig kan du endda se sjældne dyr og planter. Et af de naturområder, du kan besøge, er Allerød Sø. Det er et skønt naturområde, hvor der er rig mulighed for at tage på vandretur eller cykle rundt i området. 

På trods af sin størrelse har Lillerød et rigt kulturliv. Du kan blandt andet besøge byens egnsteater Mungo Park, hvor der hvert år bliver spillet forskellige forestillinger. Byen har også sin egen biograf, der er drevet af frivillige ildsjæle. M.D. Madsensvej er byens gågade. Her finder du forskellige spisesteder og butikker, hvor du kan tilbringe en hyggelig dag sammen med din familie og dine venner. 

I Lillerød kan du også som et af de eneste steder i Danmark se ”kampvogne forbudt”-skilte hænge rundt omkring i byen. Skiltene hænger der dog ikke helt uden grund, det skyldes nemlig at Sjælsmark kaserne og Høvelte kaserne ligger tæt på.

Udover de attraktioner, du kan opleve i Lillerød, gør Lillerøds centrale placering i Nordsjælland, at du har nem adgang til andre af Nordsjællands perler. På ca. 30 minutters kørsel kan du komme til København, hvor du blandt andet kan besøge Tivoli, Den Lille Havfrue og København Zoo. 

Hvorfor skal du bo i Allerød/Lillerød?

Hvis du går og drømmer om at bo i en mellemstor by, hvor der er alt det, du har behov for i din hverdag, men uden at byen bliver for stor, så er Lillerød måske stedet for dig. 

Byen ligger centralt placeret i Nordsjælland, og derfor er der adgang til mange forskellige byer på kort afstand. Blandt andet ligger Hillerød, Hørsholm, Birkerød og Holte indenfor en overskuelig afstand. 

Et andet plus ved Lillerød er, at byen ligger tæt på København. Lillerød ligger kun 28 kilometer fra København centrum, så arbejder du i København har du ca. 30 minutters transporttid i bil. Gider du ikke trafikken, kan du tage toget fra Allerød Station ind til Københavns Hovedbanegård. 

Lillerød har alle de ting, som du har brug for. I og omkring byen finder du en skøn natur, et aktivt kulturliv med biograf og teater, spisesteder og dagligvarebutikker.

Har du børn er Lillerød også et oplagt valg, hvis du er på jagt efter et nyt sted at bo. I Lillerød finder du nemlig forskellige skoler, børnehaver og vuggestuer. Der er også et rigt foreningsliv og forskellige fritidsmuligheder. Lillerød har blandt andet fodboldklub, badmintonklub, svømmeklub, karateklub og meget andet. 

Lejeboliger i Allerød og Lillerød

I Lillerød kan du både finde hyggelige rækkehuse, charmerende parcelhuse og moderne lejlighedskomplekser. Der er boliger i forskellige størrelser, prisklasser og stilarter, så der er rig mulighed for at finde en lejebolig, som lever op til alle dine ønsker og krav. 

Hvad koster en lejebolig i Allerød/Lillerød? 

Hvad en lejebolig i Lillerød koster er meget forskellig. Det afhænger både af størrelse, beliggenhed og stand. Du kan eksempelvis leje en etværelseslejlighed til omkring 4000 kr. pr. måned. En 4-værelset lejlighed i Lillerød på omkring 130 kvadratmeter koster omkring 15.000 kr. pr. måned.  Der er altså mulighed for at finde en lejelbolig, lige meget hvad dit budget er. 

Find din lejebolig i Allerød/Lillerød

Er du interesseret i at finde en lejebolig i Lillerød, er der heldigvis hjælp at hente. BoligZonen er din portal til at finde de forskellige lejeboliger, der er til leje i Lillerød. 

Med vores søgefunktion kan du finde de boliger, der passer til dine kriterier. Udover beliggenhed kan du vælge antal værelser, størrelsen på lejeboligen, og hvad huslejen må være. Så er du godt hjulpet på vej i din jagt efter en ny lejebolig. 

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte vores kundeserviceVi besvarer mails og messenger hver dag mellem kl. 08.00 og 22.00.

Du kan også leje din bolig ud igennem BoligZonen. Det gør du ved at oprette en udlejeannonce.

Vi ønsker dig held og lykke med din videre boligjagt og håber, du snart finder din nye bolig.